Over Online Tekst

Mijn naam is Robert Evers, bouwjaar 1969. Tekstschrijver van beroep. Via OnlineTekst.com leer ik jou om aantrekkelijke teksten te schrijven. Het is, behalve logisch, ook bewezen dat aantrekkelijke, heldere teksten voor meer omzet zorgen. Dat is wat jij wilt en daarom ben je hier.

Ik draai er niet omheen: ik ben geen copywriter met een opleiding en achtergrond in communicatie of journalistiek. Dan is dat alvast duidelijk. Ik nam een leerzame omweg:

De basis

Schrijven en taal spelen een grote rol in mijn leven. Als kind verslond ik boeken (nu nog trouwens) en deed ik niets liever dan opstellen schrijven. De beloning kwam in de vorm van een ontluikend taalgevoel en een sticker van de juf. Het vormde mede de basis van wat ik nu doe: in opdracht schrijven. Toch duurde het nog jaren voordat schrijven en mijn maatschappelijke carrière samenkwamen.

Marketing

Na veel omzwervingen en een blik in vele keukens, kreeg mijn carrière richting. Ik leerde wat marketing was en schreef mijn eerste content op professioneel niveau. Mondjesmaat nog, maar het begin was er. In de jaren erna groeide de ervaring. Naast advertenties en mailings schreef ik ook teksten voor web en brochures. Naast leuk om te doen, bleek ik er ook gevoel voor te hebben.

Klantcontact

Tijdens mijn carrière heb ik ontelbaar veel klanten gesproken. Logisch wanneer je onder andere in een callcenter gewerkt hebt. Daar leerde ik naar klanten te luisteren. Om elk probleem serieus te nemen en creatieve oplossingen te bedenken. Ik leerde wat hun verwachtingen zijn en wat zij graag willen horen. Of lezen natuurlijk. Maar belangrijker nog: welke woorden zij gebruiken.

Al die opgedane kennis en ervaring komen nu samen en deel ik met jou. Wil je op de hoogte blijven van wat ik doe en schrijf? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief:Hulp nodig of lukt het schrijven helemaal niet? Aarzel niet en neem contact met mij op!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen